ADATBEKÉRŐ

víz és szennyvíz bekötés tervezéséhez

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Lakcím*
Milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni?*
Az ingatlan címe (ahová a bekötést tervezik)*
Vízbekötés esetén milyen vízmérő aknát szeretne?*
Amennyiben el tudja úgy helyezni a vízmérő aknát, hogy azon közlekedni nem kell autóval, de még gyalog sem, úgy megfelelő a választás a műanyag vízmérő akna. Egyszerűbb, olcsóbb és gyorsabb a telepítése.
A vízmérő akna elhelyezésének szabálya, hogy a közterület felé eső 1 m -es sávban kell kialakítani. Oldalirányban szabadon választható, amennyiben az ingatlan teljes szélességében a közterületen megtalálható a gerincvezeték. A szennyvíz bekötés tisztító aknájának helye oldalirányban szintén szabadon választható, amennyiben az ingatlan teljes szélességében a közterületen megtalálható a gerincvezeték.

PÉLDÁK:
- ha szembe állunk a telekkel, a jobb oldali telekhatártól 3 m-re
- ha szembe állunk a telekkel, az épület bal sarkától 2 m-re jobb oldalra

Ha víz és szennyvíz bekötést is szeretne, akkor kérem adja meg mindkettőnek a helyét!
Locsolómérőt szeretne-e?*
Amennyiben víz és szennyvíz bekötéssel is rendelkezik az ingatlan, úgy a szennyvíz díjának számlázási alapja a vízmérőn áthaladó víz mennyisége. Amennyiben Ön sokat locsol lehetőség van ún. locsolómérő beépítésére, mely mérőn keresztülhaladó víz mennyisége nem kerül felszámolásra a szennnyvíz szolgáltatás esetén. A locsolü mérő beépítésének költsége szolgáltatónként eltérő, 60-70.000 Ft - os bruttó plusz költséget is jelenthet.
Igénybejelentőt a vízmű részére küldött-e?*
A tervezési díjat átutalással, vagy készpénzzel kívánja-e kiegyenlíteni?*
A tervezési díjat akkor kell kifizetni, ha minden engedély megérkezett, mely szükséges hozzá. Átutalásos fizetés esetén a tervdokumentáció, az engedélyek és a számla emailben kerülnek megküldésre.
A tervdokumentációt milyen formában szeretné átvenni?*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.